Anasayfa

Ara

Favori

Sepetim0

Giriş

(0)
Kurumsal

Hakkımızda

Resim
Resim
alt
alt

Atölye dükkanı;

Göz bebeği çocuklarımızın potansiyellerini açığa çıkarmak,

Dikkat sınırlarını genişletmek,

Sorunlar karşısında özgün çözüm yolları bulmalarını sağlamak üzere 2021 yılı Kasım ayında kurulmuştur.

 

Atölyeler, benzer yaş gruplarından katılımcıların, belli bir konu çerçevesinde bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirmelerini, geçirdikleri vakit boyunca yeni şeyler öğrenmelerini, yaratıcılıklarını tetikleyen aktivitelerle gelişmelerini, yaşıtlarıyla sosyalleşerek yeni arkadaşlar edinmelerini sağlayan ve genellikle 1-2 saat süreli olan nitelikli sosyal zaman deneyimleridir.

 

Atölye dükkanında tüm atölyeler süreç odaklıdır.

Atölyelerimiz, çocukların sonucu düşünmeden tüm süreçleri deneyimlemelerini amaçlar

Atölye dükkanı, her çocuğun kendi bakış açısını paylaşmasını mümkün kılan atölye tasarımıyla, ayrı ayrı her bir çocuğuna zaman ve alan tanır.

 

Atölye dükkanında

Anneli oyun grubu, Marangozluk , Mimarlık , İngilizce, Duyusal, Mutfak, Ritm, Seramik, Çömlek, Terzihane Atölyesi,Bilim Atölyesi, Gökbilim Atölyesi,Havacılık Atölyesi,Dijital Sanatlar, yapımı gibi her biri alanında uzman eğitmenler tarafından tasarlanan ve sunulan onlarca eğitici ve eğlendirici atölye vardır.

Atölyelerimizin her biri, çocukların birebir yaparak ve  yaşayarak öğrendiği eğlenerek gelişimlerinin sağlandığı oyun odaklı  atölyelerdir.

Çünkü biz biliyoruz ki, çocuklar oyun oynayarak keşfeder ve gerekli olan bilgi ve becerileri stres ve baskı unsuru olmadan oyun içinde kendiliğinden öğrenirler.

Atölyemizde geleceğin mirasçılarına eğitici, eğlendirici ve kaliteli bir deneyim armağan etmek amacımızdır.

Unutmayın ki oyun gerçek bir eğitim aracıdır.

X